SNIJWERENDE HANDSCHOENEN

Snijbestendige handschoenen voor veiligheids-, politie- en militair gebruik.

Gemaakt met speciale aandacht met allerlei geweldige details:
Werkt goed op touchscreens.

Snijweerstand niveau 5.
Versterkte bescherming op de knokkels.
Unieke materialen op de handpalm voor verbeterde grip.

Klik hier.        

  

Snijwerende handschoenen

________________________________________

Snijwerende handschoenen zijn er in veel verschillende varianten, kwaliteiten en voor verschillende doeleinden. Bij Protection Group Danmark hebben we onze handschoenen ontworpen met als doel dat de handschoenen je de best mogelijke bescherming moeten bieden terwijl de snijwerende handschoenen erg ergonomisch zijn en je een goed gevoel geven. Onze handschoenen kunnen worden gebruikt door politie, beveiliging, militairen, hulpverleners, portiers en bewakers.
 
Deze detectietechnologie is onze unieke "Feeling Touch", die u een betere detectie op de vingers geeft. Dit betekent dat je de dingen die je aanraakt nog beter kunt voelen dan een normale snijbestendige handschoen in de snijweerstand niveau 5.
 
Al onze handschoenen zijn gevoerd met snijbestendig UHMWPE (Ultra High Molecular Weight Polyethylene) in het snijweerstandsniveau 5, naar de Europese norm EN388. Door UHMWPE te gebruiken, krijgt u een handschoen die u niet alleen de beste bescherming biedt tegen messen en scherpe voorwerpen zoals flessen, maar ook een zeer flexibele, dunne en ademende snijbestendige handschoen die zweet en bacteriën voorkomt bij langdurig dragen .
 
Verder werken alle handschoenen op touch-devices en schermen, dus je hoeft je handschoen niet uit te doen tijdens het werken.
  
Handschoenen van PGD zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen waar we versterkte naden hebben, zodat de handschoenen sterk en duurzaam blijven tijdens gebruik. We hebben ook extra besteed aan de kleine details, zoals de met siliconen bedrukte grip en het speciale lederen patroon in de handpalm dat je grip aanzienlijk verbetert. Door handschoenen te kopen bij PGD krijgt u hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs.